Zelfstandigen, mentale en psychische gezondheidswerkers, leraren, professoren, schrijvers, journalisten, vrije beroepen, kunstenaars, grafisch ontwerpers …de…

 

Werken van thuis uit is zeker zeer aangenaam, maar  is ook een ware uitdaging op de lange termijn om de concentratie, de productiviteit en de balans met zijn privé-leven te combineren.

 

Het is dus van belang om de nodige afstand te nemen met een design expert om zeker te zorgen dat uw bureau aan uw professionele en privé behoeften antwoord.

Daar komt nog een extra uitdaging bij als de enige werkplek in je privé-ruimte bovendien wordt gedeeld met de andere familieleden.

 

Het aantal zelfstandigen, freelancers kent een snelle groei en telewerken begint zich in te wortelen in onze huizen en appartementen. Dit vereist een aantal aanpassingen voor verbeterde fysieke, mentale en sociale flexibiliteit.

 

Innosense zorgt met nuttige tips en de goede inrichting van uw eigen werkplek voor een verbetering op lange termijn van je prestaties en je welzijn .

Dit concept voor de inrichting van je eigen kantoor is gebaseerd op de exploratie van uw 5 zintuigen en de psychologie van uw werkruimte, zodat u kunt zich weer kunt verheugen om aan het werk te gaan.

 

 Ontdek de verschillende mogelijkheden om uw werk zone of werkruimte in te richten.

 

Eén keer goed geïnstalleerd en georganiseerd, zult u zien hoe u veel werkplezier en -efficiëntie u zal hebben.

Werken met Viviane was puur plezier. Haar natuurlijke empathie en spontaniteit maken dat ze heel natuurlijk met u in contact komt . Haar aanpak is zeer respectvol voor u en uw omgeving, en ze houdt echt rekening met uw beperkingen. 

Tijdens haar bezoek aan huis, is haar aanpak allesomvattend: ze neemt alle aspecten van homeworking in overweging.

Haar voorstellen zijn tegelijk sterk in lijn met uw wensen en ze aarzelt niet om zelfs een stap verder te gaan.

Persoonlijk was ik onder de indruk van de kleurenpaletten die ze mij aanbood (waaronder een echte favoriet in een

gamma waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben). 

Ze beoogt combinaties en oplossingen om de kosten te beperken. En als kers op de taart: haar aanpak van de 5 zintuigen is een ware traktatie. Kortom, ik kan u ten stelligste aanbevelen om zich door Viviane te laten begeleiden bij de inrichting van een mooie werkplek, energetisch ,voedend en perfect aansluitend bij uw omgeving.

 

Christelle Deblon, enthusiaste co-generatrice ter Waver