NL versie in aankomst

Deze opleidingen zijn bedoeld voor bedrijven, HR-managers die het welzijn van hun telewerkers willen  bevorderen of het telewerken lanceren.

 

Telewerken , thuiswerken , kantoor aan huis ... een trend die zich inwortelt !

 

Welzijn op het werk & ' op afstand '.

 

Werken van thuis uit verhoogt aanzienlijk de geluksbarometer,maar dit is niet vanzelfsprekend en gebeurt zeker niet al improviserend en garanties dienen gezocht te worden opdat uw werknemer op afstand efficiënt en gelukkig kan blijven werken .

 

Geef uw thuiswerker een professionele ondersteuning op basis van de 5 zintuigen inspelend op de psychologie van de werk-ruimte met bij voorbeeld opleidingen om het wederzijds vertrouwen te versterken en het welzijn te garanderen .  

Het succes van het telewerken hangt grotendeels af van de goede begeleiding om zodoende de overgang naar deze nieuwe manier van werken op lange termijn “werk”baar te houden.

ZOOM OP ENKELE TIPS & TRICS VAN EEN DEELNEMER

Bart Provost - Train & worklife coach

            AANPAK EN STIJL TIJDENS DE OPLEIDING

                                     WORKLIFE BALANS

                  OPRUIMEN EN OPGERUIMD HOUDEN

                               DE AANGEPASTE KLEUREN


Deel nemen aan de workshop " Mijn bureau onder de spotlight" was een ware ontdekking :

Wat zou ik opsteken over het aanpassen mijn werkruimte?

 

Wel, ik heb het nu mee gemaakt ! De voorstelling van Viviane beperkt zich niet enkel tot de esthetiek , haar visie is echt globaal en wordt ondersteund door tal van theorieën waarvan ik niet wist dat ze bestonden. 

Me goed voelen in mijn werkruimte betekent een specifieke ruimte hebben die ik s'avonds afsluit, waar kleur toegepast wordt maar niet overdreven veel, waar natuur bij betrokken wordt, enz. 

Kortom, een resonantie tot stand brengen tussen de innerlijke gevoelsherinnering en hetgeen je buiten je waarneemt. 

Haar opleiding is compleet en goed gedocumenteerd, haar welwillendheid vervolledigt het geheel.

Bonus: Ik ging naar huis met een paar eenvoudige ideeën die makkelijk te realiseren waren. Dankje Viviane !

 

Dominique Boon , Ondernemer


De presentatie van Viviane over de ideale werkplek, was kortweg indruk-wekkend!

Als gasten werden we via een speels parcours en verhelderende uiteenzettingen geconfronteerd met onze vaak onbewust foute keuzes. 

Het was uiteindelijk de bedoeling om via kleuren, en andere zintuig prikkelende effecten ons bewustzijn zodanig te verfijnen en dus optimaliseren, dat onze werkplek meer is dan een bureau met een stoel. 

Het is Viviane dan ook meer dan aardig gelukt om dat aha-effect op te roepen, wat voor ieder van ons een bevrijdend gevoel gaf.             Dankzij een heel gestructureerde en theoretisch onderbouwd betoog, kon Viviane ons de knepen van het vak bijbrengen, die onmisbaar zijn om van je werkplek, een gedroomde en rustgevende omgeving te maken.  De tal van concrete tips, do's & don'ts, werden afgewisseld met speelse toetsen van creatieve fijnzinnigheid.  Maar algemeen genomen is de cursus vooral een opsteker en bijblijvende reminder voor mensen die graag werken op een plek die stimuleert of dermate een positief effect heeft op ons welzijn, dat het er zalig is om te vertoeven. Hartelijk dank dus aan Viviane haar adres! 

 

Peter Van Gijzel, Kunstenaar


Ik heb deelgenomen aan de workshop " Mijn bureau onder de spotlight " met Viviane die bruiste van de  energie. 

Ik heb vele tips gekregen die om je thuiskantoor  aan te passen waardoor ik in een aangenamere en meer ontspannen plek kan werken terwijl ik me toch erg gestimuleerd en gedreven voel.

 

Ik vind dat ik des te meer gemotiveerd ben sinds deze workshop .

 

 

Valerie Maraud , Coach in Ademhaling en Voeding


Dit is voor mij een praktische training, waarbij het uitgangspunt de deelnemer is.

Deze opleiding wordt gevoed door vragen / antwoorden naar de leerlingen toe, zodat iedereen kan leren hoe zijn eigen kantoorruimte te verbeteren.

Ik ga weg met een positieve ervaring en vergeet niet het belang van planten en bloemen voor mijn welzijn op het werk.

 

 

Azita Rahimpoor , conferentie interpretor


Of men nu van thuis of in het bedrijf werkt, de opleidingen die Innosense " Mijn bureau onder de spotlight " voorstelt , helpen zeer concreet om de kwaliteit van je werk te verhogen dankzij de aandacht die besteed wordt aan het comfort van je werk omgeving. 

 

De modules "De visuele boosters " en " Mijn fysiek comfort aan mijn bureau " bieden een reeks van tips en trics aan die onze ogen openen en geven ons de nodige perspectieven om ons te helpen onze werkomgeving te verbeteren met eenvoudige en effectieve implementaties . 

 

Dit gepresenteerd, live of via webinar, en zeer levendig geïllustreerd met de nodige humor, wat heb je nog meer nodig ? 

 

Fabienne Goubille , Opruim en Organisatie Coach