Viviane Kock

Een gezonde geest in een gezond huis: dat is mijn missie voor jullie.

 

Als Interieurstyliste en Kleuren Consulente bied ik jullie een inrichting aan van welbehagen dat overeenkomt met jullie noden.

Als “Hoog Sensitive Persoon” van nature, ben ik heel intuïtief, voel ik ruimtes,  de personen en sferen heel goed aan en pas ik graag je interieur aan dankzij externe stimuli die ik krijg maar vooral door een diepgaand gesprek met jou.

 

Begrijpen wat ik zie , voel en hoor wanneer ik een interieur bezoek , DE oplossing bedenken , dat is de drijfveer om jullie begeleidster te zijn naar het welbevinden thuis.

 

Bovendien verrijkt de studie van de psychologie van de woning mijn contacten en verdiept het de dialogen die me net toelaten de gepaste middelen aan te reiken om een goed gevoel in de woonomgeving te creëren.

En vermits we niet alleen ogen bezitten om van de schoonheid te genieten , bied ik jullie tevens een sensitieve en holistische omkadering aan gebaseerd op alle 5 zintuigen.

 

Voorbij het leven en bewonen van onze woning , gaan we er ook vaker in werken. Deze populaire manier van thuiswerken , home working genoemd, vraagt om een aangepaste, innoverende begeleiding die ons toelaat ons te motiveren , te stimuleren , maar ook functioneel en performantie bevorderend op lange termijn. 

Met andere woorden , uw woonomgeving kan je enkel welbehagen als ze  zinvol is en gegrond.

 

Een mooie innerlijke ontdekkingsreis staat jullie te wachten.

 

Viviane Kock

Zoals de holbewoner , laten we onze verhalen na op onze muren , we zetten er onze handtekening neer. Het is psychologisch noodzakelijk om ons bestaan ten volle te beleven. We willen dat ons interieur onze biografie, onze levensstijl uitdrukt zoals een persoonlijke kunstgalerij.

 

Referentie “La maison sur le divan” Patrick Estrade.